Alat za jednostavnu instalaciju

Chat Sada
Detalji o proizvodu

Alat za instalaciju

Užem smislu od Čelične žice Lo postavlja od Čelične žice Lo postavlja instalacije alata posebno instalacijski ključ, uglavnom se koristi za Čelične pastuh u navoj dno rupe instalacije, svoj osnovni princip je skup Spiralno čelika žica kroz vodič vijak , prisiljavajući Promjer stezanja, kako bi se uspješno u dnu, podijeljena na ručni i automatski instalacijski ključ. Generalizirani skup Spiralno čeličnom žicom instalaciju alata uključuju sljedeće:

1, slavine: koristiti za obradu čeličnih žica unutar instalacije vijak rupa nit;

2, instalacijski ključ: Čelična žica Spiralno skupova u navojne rupe;

3, potisak uređaja: korišten za slomljena žice ugradnja vijak prihvat;

4, uklonite poklopac uređaja: naviknut maknuti se u navojem rupu u Čelične žice spiralnim skupova;

5, nit utikač gage: koristi za testiranje instalacije od čeličnih žica unutar navoj rupu.

Opseg Primjena

Čelične žice nakon dugogodišnjeg djelovanja testirati u proizvod, vijak struktura je pouzdan, performanse dobar, lagan za korištenje. Dijelovi mogu biti iskorištene u razne industrije, da koristi vijčani proizvodi, je objektom, kao što koriste u: svemirske industrije, brodogradnje, obrambenoj industriji, automobilskoj industriji, hardver elektronike, sve vrste strojeva

Prednosti

1. produžiti vijek trajanja: jer žica vijak je inox materijal, velike čvrstoće, napraviti mekana baza povećana desetke na stotine komada nit života; Povećati svoju snagu, ali isto tako izbjeći otpusnom, neuredno kopča.

2. povećati kvaliteta veze: meko, kao što su niske jačine se može koristiti za aluminijske i magnezij legura materijala, drva, plastike, gume i tako dalje jednostavno deformacija i niska čvrstoća materijala, Izbjegavajte skliske svila, pojava kao što su pogrešan zub.

3. povećanje utjecaja površinu, može biti upotrijebljena za zahtijevaju jaku vezu i Nemojte dodavati vijak Promjer rupe dijelova tankih tijela.

4. povećanje nosivosti vijčanim spojem i čvrstoću: pomoću Čelične žice mogu eliminirati vijak vijak i vijak rupa odstupanja između parcele i zub tip, provjerite opterećenje ravnomjerno, kako bi se poboljšala nosivosti vijak Nit veze i otpornost na zamor. Može se koristiti u keramike, plastike, stakla i drugih teško lomljive krhak materijal veze učvršćenje. Učinkovito spriječiti pojavu pukotina.

5. hrđa smrti: spirala od celicne žice određuje karakteristike samog materijala te njenoj površini je vrlo glatka, koristiti u teškim uvjetima, kao što su vlaga, Korozija, neće napraviti odgovarajuće matrice od hrđe, izbjegavati zbog hrđe otvora sa navojima ne može ukloniti i zamijeniti je skup matrica gubitak. Može se koristiti u kemijskoj industriji, avijacije, vojne opreme i ostali visoki koeficijent osiguranja potrebne.

6.Wear otpor, otporna na toplinu, otporni na koroziju: kao Čelične žice spiralu postavlja vrlo visoka površinska obrada, učinkovito smanjuju trenje između unutarnje i vanjske vijak nit samog materijala ali također imaju visoke temperature otporna, otporan na koroziju svojstva. Često mogu biti iskorištene da ukloni, ugradnja dijelova i često Okrenite vijak rupa, produžiti vijek trajanja.

7.Earthquake, Sprečavanje labav: tip zaključavanja vijak posebnu strukturu u jaka vibracija i udara okoliš će zaključati uvijte vijak rupa, nije labav, brava je bolji od drugih zaključavanje uređaja. Može se koristiti za energetske opreme, instrumenata i metara, preciznost i zrakoplovnu, avijacije, vojne opreme i drugih visoki koeficijent osiguranja potrebne.

8. jednostavno održavanje: u slučaju vijak niti obrada greške ili oštećenja unutarnje nit popravak, pomoću Čelične žice možete napraviti vijak matrica, i mogu koristiti originalni vijak, brzo i ekonomično. Jednostavne primjere, kao što su blok motora, tekstila posebne dijelove, sve vrste aluminijskih dijelova, tokarski nož kasnije škartirati zbog oštećenja vijak rupa, ponovnim dodirom sve dok instalacija vijak, smeće se vraća u život.

9. Metrički sistem vijak zub transformacije: pomoću čeličnih žica Spiralno setovi za Metrički Molimo - inčni Molimo - međunarodni standardni navoj rupa, je vrlo povoljno, brzo, ekonomski, praktične, odnosi se na bilo koji uvoz i izvoz proizvoda.

Spirala od Čelične žice postavlja skupština procesa

Bušenjem, dodirnete, žica garnituru, potisak ručka instalaciju od četiri glavna koraka, pogledajte u nastavku:

1, bušenje

Koristiti tablice učiniti veličine bušenje, bušenje dubina je veća ili jednaka L2; Pažnju da svrdlo u stožac, bušilica nije lako izabrati i nose ozbiljan, ne spadaju u čip može oštetiti. Dosadno nakon dozvoljeno da ubosti prirodu dimpling, dimpling dubina ne smije biti više od 0,4 P, brojač dosadno previše je loše za žicu postavlja instalacije.

Installation tool4881.png

2, dodirom

Sa odgovarajućim specifikacijama žica postavlja poseban slavine za struganje, kuckanje smije biti dužina žice dužine, sva prisluškivanja rupu, dodirnete točnost odluka u konačnici standardni standardni vijak rupa tolerancije zone, korisnik može prema da potrebna preciznost vijak rupa, dodirnete metode prema potrebi i podmazivanje metoda, slijepa rupa dodirom da prisilno kada je to prikladno, kako bi se spriječilo slomljena slavine.

Treba biti čista nakon prisluškivanja navoj rupu, dostupne spojene zračni pištolj u zrak, slijepe rupe treba koristiti i za otvor raspršivač odozdo počistiti duge, također možete koristiti metodu čišćenja počistiti.

Installation tool5686.png

Installation tool5795.pngInstallation tool5899.png

3 instalacija

Normalno instalirana aplikacija ručni ključ set svila, Svilena skupova tenzije u rukavu, vreteno kroz žicu skup zapela za instalaciju držača i vijak u vodič grm, na osnovnu, vijak rupa kazaljke na satu rotirajućeg vretena. Male instalacije i 14 x 2 ili više grubo nit kad svila svileno skup instalacija kada koristite "T" vrstu utora ili jednostavno vijak glave ključ za instalaciju, ali treba paziti da ne djeluju na svilene skupa instaliranih ručke veće aksijalna sila kako bi se spriječilo neuredno kopča , ili instalirati držač je slomljena.

Installation tool6567.png

4, srediti slomljeno instalacije

Rupe, želite instalirati žice kompleta potisak, potisak općenito koristiti poravnanje ručka instalacije, s oko 200 g čekić lupa može ukloniti, za više od 18 x 2.5 grubo nit svile a postavljeno od fino nit iznad 14 x 1,25 svile s iglu nos kliješta i savijati da biste instalirali ručka može biti uklonjena.

5, izvadite Čelične žice spiralnim setovi

Problemi tijekom uvođenje u službu napredak ili zbog žicu postavite vrijeme je predug, skida se treba koristiti rukav, spusti u svilene skup unutarnji otvor na dršku sa čekićem lupa sa ruci držite ručku nit napetosti vrtiti rukav uređaj može potrajati van žice skupa.

Installation tool7365.png

Changling je poznata fabrika alata sa proizvodima direktne prodaje i ISO certifikatom, dobrodošli na veliku alat za jednostavnu instalaciju žice od nas.

Upit