bez navoja navoja za umetanje navoja

Chat Sada
Detalji o proizvodu

Nema Tang Insert, poznat i kao bez ugrađenog navoja za ugradnju , dostupan je za slepa rupa .

Usvajanje pločastog umetka (bez drške za montažu) za instalaciju slepe rupe može izbjeći mnoge probleme, na primjer, sa umetkom za slobodno trčanje navoja, zahvaljujući rukovanju sa pričvršćivanjem vijka, vrlo je teško izvaditi traku nakon ugradnje i završne obrade naročito male veličine, što pogađa uticaj na efikasnost instalacije i starost ugradnje navoja.

ali alat za instalaciju bez ugaonog ubacivanja je isti kao i umetak za umetanje slobodnih navoja.

Jedan kraj ugaonog uboda je poput konusa koji stoji na dva ili tri namotaja, a njegov alat za ugradnju je navojna jezgra koja će se koordinirati sa konusnim krajem bez ugaonog ubacivanja kako bi zavrtao umetak u slepu rupu, što je sasvim jednostavno. Nakon ugradnje, kraj konusa će biti u pravu u vodilnim dijelovima otvora navoja, što može biti bolji način za poboljšanje sila ugradnje navoja, dok se instalacija   neće uticati na uzrast efektivne dužine čaure .

no tang specification_副本.png


Komplet za popravku navoja bez navoja 


Changling je poznata fabrika za popravak navoja sa proizvodima direktne prodaje i ISO certifikatom, dobrodošli na veleprodajni žičani no tang navojni set za popravku navoja od nas.

Upit