Wire Thread Insert Kategorija

Umetak navoja žice je podeljen u dva tipa: običan i zaključavanje, tip zaključavanja je uopšteno zasnovan na prstenu ili prstenima za zaključavanje.

1. Uobičajeni insert žice

Više je sastav spiralnog kruga, različiti materijali Shang (laka legura i generalni čelik) koji se koriste koriste se mogu poboljšati spojevi navoja čvrstoće i dodati garniture za poboljšanje navojnih spojeva čvrstoće faze metoda upoređene, može smanjiti 50% dodatni dio zapremine, takva težina na više svjetla, setovi vijaka općeg tipa podeljeni su na slomljen šum i nema slomljenog slota dvije vrste, ima slomljeni slot svilenih garnitura je za ugradnju svilenih setova Hou demontaža ručice, čini vijke gladak kroz. Brokirani žičani setovi utora su za instaliranje uklonjenih ručica za montažu, vijci prolaze. Naneti slomljenu posudu Yu Tongkong (može se koristiti i za slepe rupe), ne smeju se slomiti žice za slijepce koristiti samo za slepe rupe.

2. Umetak za zaključavanje žice

Umetak sa navojem za zaključavanje je izrađen od dijamantskog poprečnog preseka višenamjenskih namotaja žičane rane i postojao je višestruki prsten za zaključavanje, u kombinaciji sa spoljašnjim navojem i dijelova sa navojem izvan vlastitog zaključnog prstena može se zaključati kako bi se sprečilo razdvojenost spoja sa navojem, podeliti u razbijanje žlebova i slomljenog Groove na dva načina.